Life Boost

Historien bag Tina Rohrberg

Certificeret StressMaster og Yin Yoga Instruktør.

Min historie


Jeg har igennem rigtig mange år haft stress tæt inde på livet.

Både som kollega, leder og som veninde til stressramte, og sidenhen sagde min egen krop fra, og jeg blev sygemeldt med stress. Stress er hårdt, når det rammer og står på, men for nogen findes der faktisk en ”gave” på den anden side.

Da jeg selv blev ramt af stress, valgte jeg at ændre mit liv på rigtig mange områder. 

Jeg besluttede at ændre kurs- og jeg mærkede grundigt efter i min krop, hvad jeg egentlig ønskede at bruge fremtiden på? Skulle jeg finde en lignende stilling i samme branche, som jeg kom fra, eller skulle jeg prøve noget helt andet?

Samtidig fik jeg stille og roligt styr på min egen stress, da Jeg tog en Stress Master uddannelse hos Lisbeth Fruensgaard . Det var starten på en personlig rejse. Uddannelsen gav mig masser af personlig udvikling og lysten til at gøre nytte og komme ud og hjælpe andre mennesker. Det var første skridt på vejen til en helt ny karriere med et andet – og for mig – dybere indhold og på min rejse, stødte Jeg selv ind i overgangsalderen undervejs og mærkede den på egen krop, hvad det ville sige, og i den forbindelse startede interessen for Yin Yoga og "hvad sund kost gør ved kroppen".

Forløbet har lært mig så meget, og i dag har jeg en helt anderledes tilgang til nærmest alt hvad jeg tænker og foretager mig – til fordel for mig og min livskvalitet naturligvis. Stress skal tages alvorligt. Det er en invaliderende tilstand, når det rammer hårdt. 

Med den rette hjælp og egenomsorg går det heldigvis over igen. 

NÆRVÆR

EMPATI RUMMELIGHED

Hos mig møder du nærvær, empati og rummelighed. Det er vigtige egenskaber i mødet med et andet menneske, som jeg hjælper og støtter i en proces. Et tillidsfuldt rum er altafgørende og ved at lytte til både det verbale og det nonverbale, fornemmer jeg, hvad der skal til for at hjælpe dig på vej i dit liv. 

Min mission er at det skal føles godt at være dig. Jeg hjælper dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Mine egne bump på vejen, har jeg vendt til styrker. Det er mine bump, der motiverer mig til at leve et godt og glad liv – hver dag. Det kan jeg også hjælpe dig med. Jeg har selv været pårørende til kræftsyg. Jeg har været igennem en skilsmisse og Stressen ramte mig også i erhvervslivet.

Kort sagt – jeg ved, hvad du taler om, og guider dig videre fra dit udgangspunkt.

PRIS

895

Dkk

Pr. samtale.

Én samtale varer 50 min.

BETALING OG AFBUD

Betaling foregår over Mobilepay eller kontant

Alle kan blive forhindrede. Sker det for dig, kontakt mig da hurtigst muligt for ny tid.

Afbud senest 24 timer før aftalt session påbegyndes.

Ved udeblivelse forbeholder jeg mig retten til at opkræve det fulde beløb.